Venus Viva – bőrfiatalítás személyre szabottan

Ha tükörbe nézve, úgy érzi, jól esne arcának egy igazi energiabomba, ha ráférne egy kis kényeztetés, e technológiának hála nem álom a simább és fiatalabb arcbőr. A Venus Viva egy teljes mértékben testre szabható bőrmegújító berendezés, amely számos szempontból előnyös mindenki számára, aki szeretné egy kicsit megújítani az arcbőrét. Vagyis azoknak a pácienseinknek, akik komplex, hatékony, biztonságos megoldást keresnek bőrproblémáikra, egy forradalmian új, nagyon hatékony, műtétmentes kezelési módszert kínálunk.

 

Hogyan működik a berendezés?

A berendezés nanofrakcionális rádiófrekvenciával, valamint az úgynevezett SmartScan technológiával dolgozik. Ez azért kiemelkedő, mert ez az első és egyetlen olyan frakcionális rádiófrekvenciás rendszer, amely segítségével a kezelő ellenőrzése alatt tarthatja komplett folyamatot, legyen szó a bőrmegújítás kapcsán enyhébb vagy súlyosabb gondokról.

 

Miként zajlik az eljárás?

A Venus Viva berendezés használata esetén alapvetően két kezelőfejjel dolgozunk. Az egyik az úgynevezett NanoFractional rádiófrekvenciás típus, amely segítségével bőrmegújító eljárások hajthatók végre, míg a DiamondPolar kezelőfejjel nem-invazív ránccsökkentés érhető el. Az egyik típusú fej használata nyomán az ún. pineken keresztül átadott energia sűrűsége nagy, ezért azok kisebb, és kevésbé észrevehető nyomot hagynak, csökkentve ezáltal a kezelés utáni gyulladásos hiperpigmentáció kockázatát. A másik esetében az egyedülálló algoritmus és a mintakiválasztási technológia miatt az eljárás testre szabható, vagyis egyetlen kezelőfejen belül is változhat az energiasűrűség, hasonlóan a frakcionált lézerekhez, amely így a saját adottságokhoz mérten beállítható és így hatékonyabb bőrmegújítást eredményez. A kezelés teljesen fájdalommentes, a páciens egy kellemes meleg masszázs élményét kapja.

 

Mi várható a kezelés után?

A kezelést követően enyhe bőrpír, erythema, esetleg minimális ödéma jelentkezhet, mely néhány óránál nem tart tovább. A gyógyulási idő minimális, így nem kell sokat várnia arra, hogy élvezhesse az eljárás eredményeit.
A nanofrakcionalis kezelőfejjel történő kezelés után aznap égő érzés, majd egytől-három napig tartó változó bőrpír, enyhe duzzanat keletkezhet ( mintha leégett volna a napon), amely nyom nélkül elmúlik. A Diamondpolar kezelőfejjel való kezelést csak néhány óráig tartó enyhe bőrpír, esetleg minimális duzzanat kísérheti.

 

Kinek ajánlott a használata?

Mivel ezek a kezelések kifejezetten biztonságosak minden bőrtípusra használhatók, amennyiben nincs valamilyen orvosi ellenjavallat. A Venus Viva lehetővé teszi a napi tevékenységek zavartalan folytatását a kezelés után, biztonságos és hatékony minden évszakban.

Műtétmentes kezelési módszert kínálunk

 

Tű nélküli harmadik generációs rádiofrekvenciás készülékkel.

Specialitások

Venus Viva – bőrfiatalítás személyre szabottan

Ha tükörbe nézve, úgy érzi, jól esne arcának egy igazi energiabomba, ha ráférne egy kis kényeztetés, e technológiának hála nem […]

Tovább

FOTODINÁMIÁS TERÁPIA – PDT- a fájdalommentes, seb nélküli szemölcseltávolítás kulcsa

A szemölcsök sok ember életét megkeserítik, különösen, ha jól látható helyen vannak, kiújulnak vagy fájdalmat okoznak. Ha szeretnénk megszabadulni tőle, […]

Tovább

ERBIUM-YAG LÉZERES bőrgyógyászati kezelések

Az Erbium-YAG lézer a sebészi lézerek közé tartozik, amellyel a bőr felszínén levő tünetek, panaszok kezelhetők. A hagyományos kezelésekhez képest, […]

Tovább