Rólunk

Még válogatott koromban ismertem meg a doktornőt és a világot járva mindig jó volt hazajönni úgy, hogy tudtam ha bármi baj van akkor számíthatok a segítségére.

Aztán az egyetemi tanulmányaim és több munkám miatt is sok időt töltve Amerikába mindig haza jöve a doktornőhöz mentem kezelésre a következők miatt: lézer műtétekre, bőrrák szűrésre és rákmegelőző állapot (szoláris keratosis) fénykezelésére (PDT, azaz fotodinámiás kezelésre), amivel mindig is meg voltam elégedve, mivel a doktornő nagyon precíz, kedves és rettentően jól tájékozott volt.

Ágh Norbert
alelnök
Magyar Élet- és Vízimentő Szakszövetség

Dani Kristóf bőrgyógyászati kezeléséről

Seres doktornőhöz a Svájcban élő akkor 9 éves unokámat küldtem, akinek a talpi szemölcseit 1 év óta kezelték a legkülönbözőbb módszerekkel (ecseteléssel, fagyasztással, stb., a Svájcban elérhető módszerekkel) sikertelenül. A kisfiú sportol, focizik, ezért fontos volt, hogy seb ne keletkezzen rajta.

A fénykezelés (PDT-fotodinámiás terápia) ezt lehetővé tette, ráadásul még fájdalommentes is volt. A napozáshoz hasonló talpi meleg érzés csak 20 percig tartott, a gyerek jól viselte. A szemölcsei ezután kb. 2 hónapon belül elmúltak és azóta se újultak ki. Ezt a hatásos és fájdalmatlan módszert csak ajánlani tudom mindenkinek.

A kolléganőt egyébként régóta ismerem, a hozzá küldött betegek pozitív visszajelzései alapján korrekt, jó szakembernek tartom.

Dr. Perényi Gizella főorvos
Sportkórház, Mozgásszervi Rehabilitáció
Budapest, 2021. 05. 09.

I would like to compliment this dermatologist, she was amazing, kind, courteous and extremely thorough. The best by far that we have seen in nineteen years. Thank you King's Mill.

Kind regards
Sandra Eyre

I would just like to thank you for your help with my Nodular Prurigo dermatitis.

I found the fact that you listened to what I had to say and had the patience to discuss my symptoms and possible treatments at length was very refreshing and comforting. Even with the slight language barrier differential, the results speak for themselves and my condition is better now than it has been for over 10 years.

Thank you so much for going above and beyond to help me.

Kindest regards
Adrian Jardine BEng.